ŞANLIURFA / HARRAN - Küçük Minare İlkokulu

Küçük Minare İlkokulu

MİNARE KÖYÜ MEZRASI KÜÇÜK MİNARE KÖYÜ HARRAN/ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeylerini kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan, hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan, üretken, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
Saatler
İlkokullarda : Ders Başlangıç Saati: 8.20 Ders Bitiş Saati:13.45 Anaokulunda : Ders Başlangıç Saati: 8.20 Ders Bitiş Saati: 14.35
Elektrikli Kalorifer
Özel araç ve servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
Öğretmen ve Öğrenci servisi mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzu tercih edecek öğretmenlerin dikkatine. Okulumuz Harran ilçe merkezine 9 km Urfa il merkezine 37 km uzaklıktadır. Lojman bulunmamaktadır. Okulumuza Urfa merkezden öğretmen servisi vardır. Okulumuz 2019 yılında yapılmıştır. 17 derslik vardır. Elektrikli kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.